Gæstebog

Skriv besked...
Perle MacDonald | perlemacdonald@hotmail.com
01/05-2014
Vi fik holdt en rigtig fantastisk "polterabend" middag - det er ikke så tit vi kvinder både får talt om - og nydt maden i over 4 timer :-) Kæmpe ros til det vidunderlige, oplevelsesrige og rigelige måltid
Anna Jensen og Jesper Olesen | anna@annadesign.dk
25/03-2014
Vi skal snart giftes og håber vi kan få Sofie til at trylle igen. Hun tog røven på alle 65 gæster - OG os - til vores dobbelt 40 års-fest i november. Når vi møder gæster første gang siden festen, skamroser de det fantastiske madeventyr. Vi fik så lækker mad og så fine historier om maden at jeg blev helt rørt. Kæmpe tak!
Martin Gerup og Dorte Schou | martingerup@gmail.com
29/09-2013
Vi har brugt det autonome køkken da vi blev gift, endnu før det fik sit navn. Vi har brugt det igen til vores kobberbryllup og nu i weekenden til vores 15 årigs datters non-firmation. Hver gang en særlig og unik madoplevelse. Det et som om Joachim kender festen og de mennesker vi har inviteret før det hele går løs. Det er svært at forklare mad. Vi sidder nede ved havet og spiser rester, og har det bare så godt med det hele. Tak Joachim. Kærlig hilsen Martin Gerup og Dorte Schou
Marie-Louise Olsen | marielouise.olsen@gmail.com
30/05-2013
Vi fik fantastisk mad ved vores datters navnefest. Sofie havde tilberedt vores to hjemmeavlede geder så de smagte himmelsk, tilbehør, forret og dessert var så lækkert. Tusind tak til "Det autonome køkken" for en skøn madoplevelse, alle vores gæster havde rosende ord. De bedste hilsner fra Rasmus, Marie-Louise og baby Nova Vibe.
Søren L | mejsebo11@gmail.com
11/04-2013
I forbindelse med vinsmagning af Bordeaux vine blev der serveret mad fra det Autonome køkken. Det var en outstanding oplevelse. 5 meget forneme og velsmagende retter. Kan varmt anbefales. Tak for en dejlig kulinarisk oplevelse. 6 uf ad 5 kokkehuer.
Lindat Thue | ltr@clemenslaw.dk
05/02-2013
Hvorfor blive skrevet op til et bord på Noma, når Sofie går lige så stille rundt og skaber kulinariske mirakler- hvordan det så kan lade sig gøre at få andre til at lave fantastisk lækker mad, er mig en gåde. Men efter at have deltaget i en fødselsdag, hvor en masse mennesker skabte en sublim middag i et uhyre virvar af gryder, pander, kålhoveder, æggehvider og alt godt fra havet, kan jeg kun sige: Der er jobs i vente Sofie.
<< 1-10 [ 11-20 ]